tg acoustics
the nature of musicHome


Custom Design


Upgrades


Contact & privacy


Audioquest


CEC


Duelund


Furutech


Mundorf


Vicoustic

Duelund Coherent Audio
condensatoren • spoelen • weerstanden • kabel • zonder compromissen

Bij Duelund Coherent Audio staat beleving van muziek voorop. Dat vind je als een constante factor terug in al hun producten: een perfecte harmonische structuur en natuurlijke balans zonder enige overdrijving - zoals muziek hoort te zijn! Er zijn Duelund condensatoren met geleidend materiaal van aluminium, koper, vertind koper of puur zilver. Duelund componenten vind je terug in bekende top merken als Tidal Audio, Kaiser Acoustics en Peak Consult. Ook Duelund foliespoelen kennen dezelfde eigenschappen. Deze spoelen zijn verkrijgbaar met koperfolie en zilverfolie en gebruiken als isolator papier in olie. Meer informatie over Duelund componenten vindt u op de Duelund Coherent Audio website. Download onze prijslijst.

Duelund tinned copper multistrand wire in cotton and oil – Een kabel geboren uit het verlangen om te verbeteren op de legendarische vintage Western Electric WE16GA-kabel, maar met behulp van Duelund's filosofie van compromisloze vakmanschap en constructie, sonische pracht, tastbaarheid en transparantie. Vertind koper litzedraad in een zwart katoen en olie diëlektricum - onder enthousiasten erkend als dé kabel "echt" geluid. Deze kabel ontvangt zeer goede reviews • verkrijgbaar in 12GA (1x 3,31mm2) 16GA (1x 1,31mm2) en 20GA (1x 0,52mm2) • per mono meter.

Duelund CAST Capacitors: Deze hebben een gelijke opbouw als de Virtual Stack Foil (VSF) condensatoren maar worden meerdere dagen onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor een vorm ontstaat met ongelofelijke dempende eigenschappen en een extreme mechanische stabiliteit. Verkrijgbaar in koper, vertind koper, zilver en koper-zilver hybride als 100V en 630V uitvoering voor luidspreker filters en DC-toepassingen.

De Duelund Tinned Copper en Pure Silver Foil Bypass condesatoren. De Duelund bypass condensatoren van vertind koperfolie of pure zilverfolie zijn speciaal ontworpen om parallel aan een koppelcondensator en / of luidsprekerfilter condensatoren te worden geplaatst. Ze bieden hierdoor veel hogere prestaties zonder dat de totale capaciteit te veranderen of het overnamepunt te beïnvloeden • capaciteit 0,01uF • spanning 600VDC • epoxy ingegoten • olie impregnatie & papier-in-was diëlektricum • 20 AWG 4N puur zilver aansluitdraden.

Duelund RS Copper Capacitor. Verkrijgbaar in versies voor luidsprekerfilters en voor electronica. De Duelund RS is de vervanger voor de VSF-Cu met prestaties meer in de richting van de CAST condensatoren, maar tegen een veel lagere prijs dan tot nu toe mogelijk was!

Duelund CAST Resistors: Gemaakt met puur carbon en zilverdraad dat zich kenmerkt door de totale afwezigheid van kleuring waardoor luidsprekers de kans krijgen optimaal te presteren. Standaard waardes maar ook custom waardes zijn leverbaar.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan dient schriftelijk aan ons te worden verzocht • tg-acoustics ©

Last updated 4.3.2021