tg acoustics
the nature of musicHome


Custom Design


Upgrades


Contact & privacy


Audioquest


Duelund


Furutech


Mundorf

Furutech
kabels en connectoren • pure transmission technology • Alpha Design Labs

De HF-X NCF Ultra High-Speed HDMI™ V2.1 Cable (8K/60p;4K/120p/48Gbps). Deze Ultra high-speed HDMI™ kabel is voorzien van zwaar vergulde HDMI-A connectoren. Ondersteunde signaal specificaties: 8K/60p/48Gbps, 4K/120p/32.08Gbps, HDCP1.4/2.2/2.3, eARC/ARC, HDR10/HDR10+, VRR/60Hz~240Hz (Refresh rate), DSC, QMS, QFT, ALLM. Verkrijgbaar in de volgende lengtes: 1,2 meter, 2,5 meter, 3,6 meter en 5 meter. Custom lengtes op aanvraag.

De LAN-8 NCF Ethernet Cable. In tegenstelling tot de oude kabel van Furutech is dit een CAT-8 ethernetkabel! Deze kabel gaat tot een bandbreedte van 2000 Mhz, ofwel 2Ghz, en een snelheid van 40Gbps. Er kunnen daarmee dus meerdere toepassingen gelijktijdig over dezelfde kabel. Verkrijgbaar in de volgende lengtes: 60cm, 120cm, 180cm, 250cm, 360cm, 500cm, 750cm en 10 meter. Custom lengtes op aanvraag.

De Furutech NCF Clear Line-E Power Optimizer. Ook wij hebben de NCF Clear Line geprobeerd en zijn erg blij met het resultaat. Ondanks het kleine formaat is er een onmiddelijke verbetering in de diepte en focus van de soundstage en toonbalans. Lage frequenties zijn schoner en een beter gevoel voor definitie wordt mogelijk gemaakt door een lagere ruisvloer. Ook bij gebruik in een videosysteem merkten we duidelijk meer rust in het beeld en de kleuren kwamen natuurlijker over. Demo beschikbaar! Lees de review op 6 Moons.

Bij tg-acoustics is onze referentie demo-set compleet met Furutech bekabeld: netkabels, interlinks en luidsprekerkabels! Download de Furutech brochure.

NCF Booster en NCF Booster Signal prestatie bevorderende connector en kabelhouder. In Audio Accessory Magazine (Japan) rapporteert topcommentator Masamitsu Fukuda: "Eerste luisterindruk na het instellen van de NCF Booster. Iets is drastisch veranderd, troebelheid is verdwenen, schoonheid! Verhoogde singaal-ruisverhouding, versterkt contrast en definitie, reactiesnelheid verbeterd, transparantie verhoogd en vervorming verminderd, verbeterde ruimte, diepte en plaatsing. Zo verbaasd over hoeveel effect dit product met zich meebrengt. Eenmaal in een systeem gebruikt, wilt u het niet meer verwijderen. Er is een compleet nieuwe audio-accessoire gearriveerd." Lees een andere review op 6 Moons. Ook gewoon erg handig om zware kabels op hun plek te houden :-)

NCF connectoren en sockets. Nano Crystal Formula zit ingebracht in verschillende Furutech producten, en is een kristalachtig materiaal met twee actieve eigenschappen. Ten eerste genereert het negatieve ionen die statische energie elimineert. Ten tweede zet het thermische energie om in diep-infrarood. Hierna combineert Furutech dit met een kristalachtig materiaal met keramische deeltjes en koolstof op nano-schaal voor nog betere Piezo Effect Damping. Wat resulteert is het ultieme elektrische en mechanische dempingsmateriaal, alleen te vinden in Furutech producten! Naast de FI-50 NCF, FI-E50 NCF en FI-50M NCF connectoren, introduceert Furutech ook de FI-E30 NCF, FT-SWS NCF, FT-SDS NCF en FI-E30 NCF en FT-SDS NCF sockets.

Furutech DeMaga. De nieuwe en verbeterde Furutech DeMaga is in staat LP's en optische discs zoals CD, CD-R, DVD, MD, Game CD, Photo CD, SACD en DVD Audio te demagnetiseren, met 20% meer power ten opzichte van de originele DeMag. Maar naast LP's en optische discs kun je met de DeMaga nu ook interlinks, connectoren en spanningskabels volledig demagnetiseren om zo te genieten van nóg minder vervorming op je favoriete kabels. De nieuwe gestyleerde DeMaga maakt gebruik van een touchpaneel voor beter gebruiksgemak.

Nieuwe 2.5mm 4-polige TRRS headphone connectors nu beschikbaar. Furutech's waanzinnig mooi afgewerkte, geweldig klinkende CF-7254(R) en FT-7254(R) zijn het resultaat van onafgebroken engineering en lang luisteren naar elk passend materiaal. Ze gebruiken een hybride pin van Rhodium of Alpha Hybrid Copper met speciale audiofiele P.P. Resin voor perfecte impedantie.

Nieuwe Silver Arrows II. De Furutech Silver Arrows II Phono Cable bereikt zijn extreem stille soundstage en transparante representatie van muziek met een Alpha zilveren hybride OCC geleider, driedubbele afscherming en externe aarding, nu met een speciaal ontwikkelde kabelklem voor verbeterde grip en nog minder vervorming. Verder bieden deze kabels Furutech's nieuwste Neo Damping Technology voor ultieme performance. Deze kabel moet je gehoord hebben! Verder kondigt Furutech ook haar nieuwe Alpha Series bulk-kabels aan, bestaande uit de FS-a36 luidsprekerkabel, de FA-aS21 gebalanceerde audiokabel, en de FS-aS22 gebalanceerde audiokabel. Furutech's eigen Alpha OCC is een van de weinige geleiders die de technici bij Furutech vinden uitblinken in geluidsproductie. Alpha OCC is gemaakt met extreem pure, zuurstofvrije koper dat wordt gemaakt volgens een zeer speciaal bewerkingsproces. In tegenstelling tot reguliere OFC bevat OCC vrijwel geen oneffenheden in structuur tot micron-niveau.

Alle Furutech connectoren hebben een finish van Gold- of Rhodium plating. Het plating-process dat hiervoor door Furutech wordt toegepast is uniek. Als enige audiofabrikant ter wereld bezit Furutech de kennis en techniek om dit materiaal direct op koper te "platen"/bevestigen. Andere fabrikanten gebruiken meestal nikkel of zilver als tussenlaag, wat de kwaliteit sterk degradeert. Bovendien wordt de Gold-plating toegepast met 100% puur (=24K) goud. Furutech materialen die relatief intensief gebruikt worden (zoals spades, die veel gewisseld worden) zijn voorzien van een 4-step plating (Koper-Goud-Koper-Goud). Dit alles bij elkaar verklaart misschien een beetje waarom Furutech connectoren zo exceptioneel goed klinken.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan dient schriftelijk aan ons te worden verzocht • tg-acoustics ©

Last updated 30.6.2022